Пататник на фурна с лук и кашкавал

ДилянаДиляна
Чирак
86
77
25
26/01/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 799
  • Преглеждания за месеца1240
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват и намачкват, но не на картофено пюре, а на ситни парченца.

Половината от картофите полагаме в тава. Запържваме лука и изсипваме върху картофите.

Овкусяваме с черен пипер и слагаме настъргания кашкавал.

Яйцата разбиваме с прясното мляко и заливаме картофите. Отгоре полагаме останалата част от картофите.

Печем до готовност и преди да извадим от фурната готовия пататник , може да настържем още малко кашкавал.

Вкусен пататник на фурна с лук и кашкавал!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар