Начин на приготвяне
Сложете пържолите в тенджера с вода и ги сварете до готовност.
Извадете, оставете леко да изстинат и ги накъсайте на малки парчета. Прецедете бульона.
Нарежете лука, моркова и целината на дребно.
В тенджера разтопете патешката мас. Запържете за кратко зеленчуците. Добавете картофите, нарязани на малки кубчета. Налейте бульона.
Ако е малко, добавете и малко вода към свинската супа.
Сложете подправките, доматеното пюре, месото и фидето. Варете супата 10- 15 минути или до готовност на зеленчуците.
В купа сложете жълтъка, киселото мляко и брашното.
Разбъркайте много добре млечната супа. Махнете тенджерата от котлона и добавете млякото на тънка струйка.
Върнете на котлона млечна супа със свинско, изчакайте да заври и изключете.