Свински карета на фурна

03/02/2020
"Свинските карета на фурна си подхождат прекрасно със свежа салата и ароматно питие "
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 661
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на свински медальони и го овкусете със соевия сос, горчицата и черния пипер.

Оставете го са постои поне 30 минути.

Наредете го във тавичка и го мушнете във фурната на 180 градуса.

Нарежете гъбите и ги задушете в маслото.

Прибавете брашното, бялото вино и около 300 мл пилешки бульон.

С така получения сос залейте месото и печете около 20-25 минути на 200 градуса.

Сервирайте, като полеете свинските карета със сос от тавата.

По желание може да добавите малко течна сметана на соса, преди да полеете свински карета на фурна.

Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см
Приготвяй си тази рецепта в:
Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см
25.00 лв.
Виж ››

Комплект от 3 кръгли тави, която всяка домакиня би посрещнала с отворени обятия. С възможност за приготвяне и съхранение за малко или по-голямо количество храна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар