Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с бекон, сметана, гъби и пармезан

Талиатели с бекон, сметана, гъби и пармезан

ДилянаДиляна
Помощник Готвач
86460293
Талиатели с бекон, сметана, гъби и пармезан2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • талиатели - 400 г
  • бекон - 300 г
  • гъби - 200 г
  • сметана - 200 мл за готвене
  • пармезан - 200 г
  • кашкавал - 100 г
  • краве масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Талиателите се сваряват и оцеждат. Към тях се добавя маслото.

Запържваме леко бекона и добавяме нарязаните гъби.

След задушаване на гъбите се добавя и сметаната за готвене.

Оставяме да покъкри за малко. Може да се овкуси с малко сол и черен пипер. По желание може да се добави малко чесън.

Готовият сос за паста разпределяме върху талиателите.

Отгоре върху талиателите с бекон, сметана, гъби и пармезан настъргваме кашкавала и пармезана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: