Какаов блат за руло

станимира караджовастанимира караджова
Помощник Готвач
100
497
222
231
1
14/02/2020
"За страхотното сладко руло е най-важен блатът - ето ви рецепта за един, гарантираме перфектен резултат "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 108
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата с подсладителя на пяна, прибавя се прясното мляко и маслото, отново се разбърква.

След това се добавят кокосовото брашно с бакпулвера и какаото, разбиваме.

Печете какаовия блат се в правоъгълна тавичка предварително покрита с хартия за печене с размер 20×20 см в предварително загрята фурна на 180°C за около 20 мин.

Охлажда се какаовият блат за руло слага се плънка според предпочитанията и се навива на вкусно сладко руло.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#241258
Рецептата е много лесна и резултатът е вкусен и диетичен сладкиш.
Аз не го завих на руло, разрязах на две еднакви части и сглобих с крем.
За крема пасирах извара с няколко лъжици сладко.
Аз разполагах със сладко от рози, което беше твърде ароматно за моя вкус, но в съчетание с изварата и какаото в сладкиша, се получи добре.
В крема добавих няколко прашинки сладкарска боя за приятен розов цвят.
Блатовете стоят леко сухи в началото и е добре сладкиша да престои една нощ. Става сочен и мекичък.
0
0