Мезе по селски с воденички и сърца

13/02/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо466
  • Преглеждания за месеца465
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистват се пилешки сърчица и воденичките, заливаме с подсолена вода и варим до готовност.

Отцеждат се добре и нарязваме на хапки.

В тиган се загрява олио, задушва се нарязан лук, чесън и кръгчета морков с малко вода да омекнат.

Добавяме консерва нарязани домати, червен пипер и овкусяваме с подправки на вкус и дафинов лист.

Накрая прибавяме нарязаните сърца, воденички и се готви на тих огън, докато остане на мазнина.

Сервираме воденичките на тиган топли, поръсени с магданоз.

Тези воденички със сърца по селски са чудесно мезе с чаша вино!

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар