Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и бисквити»Бонбони»Кокосови топчета с рикота

Кокосови топчета с рикота

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Мастър Шеф
6027k2k4
Кокосови топчета с рикота
Снимка: Ivana Krasteva-Pieroni
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
"Кокосовите топчета с рикота говорят сами за себе си, ние просто мълчим и им се наслаждаваме"

Необходими Продукти

  • рикота - 200 г
  • загар - 50 г
  • кокосови стърготини - 300 г
  • портокалов ликьор - 50 мл Grand Marnier
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа изсипете рикотата.

Добавете 200 г от кокосовите стърготини и захарта.

Излейте 50 мл портокалов ликьор Grand Marnier.

Хомогенизирайте сместа за бонбоните много добре.

С ръце направете еднакви по големина кокосови топчета.

Всяко оваляйте в кокосови стърготини и подредете в подходяща чиния.

Може да поставите кокосови топчета с рикота в хартиени чашки. Приберете в хладилник за поне два часа.

Поднесете кокосовите топчета с извара с чашка портокалов ликьор!

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Зори
Зори
Мммм изглеждат приказно вкусни! :)
20.02.2020 12:55