Начин на приготвяне
Всички продукти за топчетата се смесват, объркват и се оформят 24 бр. кокосови топчета. Оставят се на студено.
Брашното се пресява заедно с бакпулвера.
Мекото краве масло се разбива заедно със захарта. Прибавят се яйцата едно по едно. Към тях се добавят на порции като се редуват брашното, сметаната и прясното мляко.
Тава с размери 22/35 см се намазва с мазнина. Разстила се половината кексова смес. Към останала смес се добавя какаото и хубаво се обърква. Разпределя се върху бялата смес.
Белите топчета се нареждт и леко се притискат.
Сладкишът се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса 35-40 минути.
След като сладкишът изстине се приготвя пудингът по указание на пакетчето.
Излива се върху сладкиша и след като изстине крема, се поръсва с шоколадови пръчици.
Нарязва се на пастички и да ви е сладко!
Сладкишът с кокосови топчета е готов.