Гръцка чеснова паста

Аника ВойтАника Войт
Готвач
246
2k
984
380
3
23/02/2020
"Всяко ястие става по-вкусно с тази гръцка чеснова паста "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 043
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества
Разядки

Начин на приготвяне

Изрежете коричките на филийките хляб и го накиснете хубаво във вода.

Изцедете го и заедно с предварително пресования чесън и обеления и нарязан на парчета патладжан го поставете в блендера.

Добавете зехтина и орехите и отново пасирайте до желаната консистенция.

Овкусете чесновата разядка със сол на вкус.

По желание добавете и сока на половин лимон (или малко оцет) към гръцката чеснова паста.

Тази апетитна разядка се комбинира отлично с любимите ви ястия.

Стилен керамичен поднос с шистов ефект
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилен керамичен поднос с шистов ефект
14.00 лв.
Виж ››

Станете любимите домакини на вашите гости, поднасяйки им вкусни ордьоври върху стилния керамичен поднос. Той е с шистоф ефект, който го прави още по-изискан и представителен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар