Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Чеснова паста от пресен чесън

Чеснова паста от пресен чесън

ЕмелЕмел
Чирак
29144401
Чеснова паста от пресен чесън
Снимка: Емел
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Едно свежо допълнение към трапезата с любим и познат аромат"

Необходими Продукти

  • пресен чесън - 2 връзки
  • сол - 1 с.л.
  • олио - 250 мл
  • копър - 5 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се изчиства и измива, след това се нарязва на едро, пасира се първо със солта и копъра, после малко по малко се добавя олиото и се продължава пасирането докато се достигне желаната гъстота.

Ако не стигне олиото може да се сложи още.

Пастата може да се сервира с всички видове храни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: