Бисквитена торта Гараш

Бисквитена торта Гараш

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
309
2k
1k
513
3
29/02/2020
"Лесна рецепта за домашна торта Гараш с бисквити"
Приготвяне40 мин.
Готвене10 мин.
Общо50 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 290
  • Преглеждания за месеца349
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

На слаб огън (или водна баня) разтопете маслото и 200 г от шоколада.

Прибавете прясното мялко и разбъркайте сместа, до получаване на хомогенна смес. Отделете на страни съда.

В друг съд натрошете с ръце бисквитите.

Смесете ги към шоколадовата смес и разбъркайте.

Добавете орехите, който предварително сте изпечили в тава или на сух тиган.

Разбъркайте добре всички съставки. Получената смес е и блата за нашата бисквитена торта Гараш.

Изсипете блата в подходяща тавичка (най-добре с махащо се дъно). Притиснете добре и приберете в хладилника да стегне.

Останалия шоколад (100 г) също разтопете на водна баня. Със сместа залейте добре охладената бисквитена торта.

След което приберете в хладилника за една вечер бисквитената торта с шоколад. За това време тортата ще се стегне достатъчно и ще бъде готова за сервиране.

Една лесна рецепта за торта Гараш!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар