Начин на приготвяне
Гъбите се почистват и нарязват на шайби. Те се задушават заедно с бекона с малко масло.
Задушените бекон и гъби се изсипват в кексова форма.
Яйцата се разбиват и към тях се добавя заквасената сметана, примесена със содата.
Тази заливка изсипваме в тавата.
Добавят се киселите краставички, нарязани на кубчета. Накрая се настъргват отгоре сиренето и кашкавал върху вкусния солен кекс.
Овкусяваме соления кето кекс без брашно със сол и черен пипер.
Печем диетичния солен кекс на 180 градуса до зачервяване.
Коментари
И не само това , ами сте сложили и снимката , която аз съм направила и сте я представили като Ваша ?!
Как се нарича това , знаете ли ?...
Моля , посочете точно източника на тази рецепта или я махнете от тук !