Икономична рибена супа от толстолоб

23/03/2020
"Вкусна рибена супичка от толстолоб, за която не ви е необходимо кой знае какво "
Приготвяне45 мин.
Готвене45 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо119
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата116
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В по-голяма тенджера се слага рибната глава - моята беше много голяма, ако пък е по-малка, може и 2 глави.

Оставяме много добре да се сварят, в бульона слагаме и 1 к.л. сол, но в повечето време е според вкуса ви.

Нарязваме зеленчуците на кубчета, картофите и моркова на кубчета, лукът се нарязва по-дребно, чесънът - на ситно.

Слагаме зеленчуците в бульона, за да се сварят.

Изваждаме главата от бульона и я обезкостяваме, като се стараем да няма кости.

След това връщаме месото и заедно със зеленчуците варим вкусната рибена чорба 10 мин.

Овкусяваме икономичната рибена супа от толстолоб, ако не е солена, и подправя ме с мащерка.

Добър Апетит!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар