Жълта супа със спанак и моркови

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Помощник Готвач
138
21/03/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо540
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтата супа със спанак и моркови е изключително лесна, икономична и диетична.

Започнете от спанака. Почистете го и го измийте. Нарежете го. Морковите обелете и настържете.

Задушете ги в кокосовата мазнина, подходяща за готвене.

Долейте 2 литра вода. Осолете. Оставете да поври до пълната готовност на зеленчуците. Дръпнете от котлона.

Докато спре да къкри, пригответе застройката за диетичната супа от жълтъците с кисело мляко. Разбийте добре.

Към тях прибавете на тънка струя част от бульона, за да се приравни температурата. Извършете същото действие като върнете в тенджерата.

Става гъста зеленчукова супа. Можете и да пасирате, ако предпочитате крем супите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар