Свински джолани със зеленчуци

ГеновеваГеновева
Помощник Готвач
100
131
271
1
25/03/2020
"Ако любовта на мъжете минава през стомаха, то след тези свински джолани със зеленчуци няма да можете да се отървете от своя "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо636
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата205
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските джолани се овкусяват със сол и черен пипер, поставят се в дълбока тава и се налива бялото вино и вода да напълни тавата до половината.

Слагат се във фурната да се запекат, като ги обръщате, като се запекат от едната страна.

Така ги гответе поне 1 час. През това време си почистете, измийте и нарежете на едро картофите, морковите, лука и гъбите печурки.

Овкусете ги със сол, черен пипер, червен пипер и унисоса. Разбъркайте добре и когато са се позапекли джоланите на фурна, изсипете зеленчуците при тях.

Сложете върху зеленчуците парченца краве масло и ги върнете във фурната да се сготви ястието поне за още 1 час или докато зеленчуците са готови за консумация.

След като поставите зеленчуците, може да добавите още малко вода към свинските джолани със зеленчуци, ако се е изпарила.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар