Борш с пушени ребра

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
177
2k
628
737
1
27/03/2020
"Чудесна идея за борш с пушени ребра "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо558
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера завираме 1 л вода и бульона.

Приготвяме зеленчуците, като цвеклото, чушките, морковите и зелето нарязваме на тънки ивици.

Картофите и лука на кубчета, домата обелваме и настъргваме, а чесъна наситняваме.

Във врящия бульон изсипваме зеленчуците - без зелето и доматите.

Прибавяме и нарязаните пушени ребра. Овкусяваме със солта, добавяме дафиновия лист и зърната черен пипер.

Сваряваме вкусния борш до омекване на зеленчуците. Ребрата са готови, така че те придават допълнителен вкус и аромат.

В края прибавяме доматите и зелето и доваряваме още 10 мин.

Правим запръжка от мазнината и червения пипер и прехвърляме в супата Борш.

Поднасяме борша с пушени ребра със сметана и резени лимони .

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Невена Блажева Иванова
Вкусно и здравословно в тази пандемия !
1
0
Алекс _Ив
Алекс _Ив
27.03.2020 13:09
Вкусно!!!
0
0