Плодов сладкиш с грис и круши

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Помощник Готвач
206
886
464
159
1
27/03/2020
"Топящ се в устата плодов сладкиш с грис и круши - да ви е сладко "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо278
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Захарта се разбива с жълтъците до побеляване.

Прибавят се какаото, лешниците, настърганата круша, ванилията и отделно разбитите на сняг белтъци.

Сместа за плодовия сладкиш се разбърква внимателно и се изсипва в кексова форма или тавичка, намазана с мазнина.

Сладкишът с грис се пече в предварително загрята фурна за около 15-20 минути.

След като се охлади плодовият сладкиш с грис, се поръсва с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар