Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Картофи соте»Ресторантски картофи соте

Ресторантски картофи соте

Ресторантски картофи соте
Снимка: Десислав Maрчев Бозаджиев
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
17 мин.
Порции
1
"Ресторантски картофи соте във вашата кухня - как ви звучи"

Необходими Продукти

  • картофи - 200 г
  • краве масло - 15 г
  • копър - 2 щипки
  • чеснова паста - 1 ч.л
  • вегета - 2 щипки по желание
  • бял пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тези ресторантски картофи соте картофите се сваряват и нарязват на по големи кубчета.

Слагат се на нагорещен тиган, след като се позачервят, се добавя вегетата по желание, белият пипер, маслото и накрая копърът, докато едновременно разбъркваме всичко, за да не прегорят подправките или копъра.

Накрая добавяме чесновата паста към нашите традиционни картофи соте.

Чесновата паста се приготвя, като няколко скилидки чесън и зехтин пасираме в малък съд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: