Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фусили със сметана и сьомга

Фусили със сметана и сьомга

ГабриелаГабриела
Иноватор
1751k534
Фусили със сметана и сьомга3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3
"Страхотна порция фусили със сметана и сьомга, в които липсва само бялото вино"

Необходими Продукти

  • фусили - 1 пакет или др. вид паста
  • сметана - 300 мл за готвене
  • сьомга - около 150 г
  • чесън - 1 скилидка
  • масло
  • копър
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази паста със сьомга фусилите варим в подсолена вода до готовност.

В тиган загряваме бучка масло и запържваме за кратко ситно нарязаната скилидка чесън.

Добавяме нарязаната на ситно сьомга и задушаваме отново за кратко.

Овкусяваме със сол, черен пипер и ситно нарязания копър.

Изсипваме цялата сметана за готвене и готвим, докато се сгъсти.

Сготвените и прецедени фусили изсипваме в тигана с приготвения сметанов сос паста и готвим за минута две.

Сервираме и поднасяме фусилите със сметана и сьомга топли.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: