Роландини от дива свиня

СисиСисиНовак
06/01/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо986
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на ленти, които се начукват и посоляват. Във всяка от тях се слага дълго парче морков, керевиз, кисела краставичка и клонче магданоз. Месото се навива и се забожда с клечка за зъби.

Руладините се панират в брашно и се пържат в гореща мас. Изваждат се от мазнината и в нея се слагат нарязаният на дребно лук и остатъците от морковите и керевиза. Когато те се поизпържат, прибавя се доматеното пюре. Задушаването продължава. Ръси се брашно. След като то стане златисто, ръси се червеният пипер и руладините се връщат обратно.

Заливат се с виното. Когато то се поизпари, налива се хладка вода. Прибавят се дафиновият лист и черният пипер. Ястието се вари на тих огън. Опитва се на сол.

Поднася се топло със соса, който предварително е пасиран. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар