Баница с арменски кори

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
258
1k
611
252
2
05/04/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо839
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се запържват в тиган до готовност.

Всеки лаваш се намазва обилно с кисело мляко и отгоре се разпределя по малко от плънката, до свършване на лаваша.

Завива се на руло и се слага в тавичка намазана с мазнина.

Когато всички лаваш питки са завити, се нареждат в тавичката във формата на вита баница.

Залива се със заливката и баницата се пече до готовност.

Баницата с арменски кори е много вкусна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар