Начин на приготвяне
Разбийте сиренето маскарпоне, заквасената сметана, крема сиренето и захарта до получаването на пухкав крем.
Прибавете ванилията, сока настърганата кора от портокал, брендито и отново разбийте.
Нарежете крема на малки кубчета и ги прибавете към крема.
Потопете бишкотите в портокаловия фреш. Извадете ги и ги наредете по стените и дъното на кръгла форма за торта.
Сложете от крема върху бишкотите, отново наредете бишкоти и отново сложете от крема.
Завийте приготвената бишкотена торта със стреч фолио и оставете в хладилника за поне 6 часа.
Преди поднасяне я украсете с ягоди и течен шоколад. Пожелание може да поръсите с пръчици.
Вашата ягодова торта с бишкоти и бренди е готова
Коментари
Кой крем да нарежем на кубчета?..