Свински пържоли с лук и бира на фурна

06/05/2020
"Страхотен начин за приготвяне на вкусни свински пържоли - с лук и бира на фурна "
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо879
  • Преглеждания за месеца879
  • Преглеждания за седмицата197
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинските пържоли и ги подправете с подправките.

Нарежете лука на шайби и го поставете на дъното на тавичката.

Подредете пържолите отгоре. Обелете чесъна, като оставите последната люспа на него.

Разделете скилидките и го сложете в тавата. Полейте с бирата и зехтина.

Затворете тавичката плътно с алуминиево фолио и поставете в студена фурна на 250 градуса.

След 15- 20 минути намалете на 160 градуса и печете свинските пържоли на фурна 3 часа.

Махнете фолиото и запечете пържолите отгоре.

Извадете и сервирайте свински пържоли с лук и бира на фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар