Начин на приготвяне
В купа смесвате всички продукти без шоколада и разбърквате добре - * може да използвате и охладена консерва с кокосово мляко, като оберете гъстата кокосова маса.
Важно! Ако използвате течен подсладител, добавете още кокосови стърготини.
Оставяте сместа за около 30 мин във фризера, за да стегне малко.
След това я изваждате, оформяте с ръце десертчетата във форма, наподобяваща Баунти, и ги оставяте отново във фризера за около 1 час.
Накрая разтопявате шоколада на водна баня, изваждате вече стегналите барчета и ги овалвате в шоколадовата смес.
Нареждате ги върху хартия за печене и ги прибирате в хладилника, за да стегне здравословно Баунти със стевия.
След това шоколадовите десертчета са готови за консумация.