Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребърца по тексаски

Свински ребърца по тексаски

Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова
Мастър Шеф
3822k9719
Свински ребърца по тексаски
Снимка: Христилияна Димитрова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6
"Свински ребърца по тексаски - грижим се за щастието на мъжете, какво да кажем"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 2 кг
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • кимион - 1 ч.л.
  • мед - 1 с.л.
  • олио - 2 с.л.
  • барбекю сос - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • чесън на прах - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Медът се разтапя на водна баня.

Сипва се в плитък съд и към него се добавят останалите подправки. Разбърква се.

С получената смес се помазват хубаво свинските ребра от всички страни. След това ребрата се остават в съда и се прибират в хладилника за 2 часа.

След това маринованите ребърца се слагат в тава и се заливат с останалата смес.

Тавата се покрива с домакинско фолио и се слага във фурната.

Пече се около 60 мин на 180 градуса.

След това се маха фолиото и се връща във фурната, докато ребрата получат приятна коричка.

Свинските ребра по тексаски са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: