Начин на приготвяне
За това дърпано свинско по тексаски растителното масло се налива на дъното на тенджера за бавно готвене.
Поставя се свинската плешка на дъното на тенджерата за бавно готвене и се залива със соса за барбекю, оцета и пилешкия бульон.
Прибавят се кафява захар, горчица, соса Уорчестър, чили на прах, лук нарязан на полумесеци, счукани скилидки чесън и мащерка.
Месото и останалите продукти се объркват хубаво, съдът за готвене се похлупва и включва на 6 часа или на втора степен за 4 до 6 часа, докато свинското месо се сготви накъсва лесно с вилица.
Когато е готова, се изважда от тенджерата и с помощта на двете вилици се накъсва на конци. След това се връща в тенджерата и разбърква хубаво, за да се комбинира с полученият сос.
Сервира се сочното дърпано свинско, поставено между питки разрязани по средата на две.