Солени фаготини

Виктория ГеоргиеваВиктория Георгиева
Иноватор
264
1k
575
438
07/05/2020
"Приятен апетит с нашите солени фаготини "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо146
  • Преглеждания за месеца146
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В каничка се измерва 125 милилитра топла вода. Добавят се маята и захарта. Оставя се да шупне.

В голяма купа се пресява брашното. Прави се кладенче. Сипва се олиото и се добавя солта.

Добавя се сместа от каничката. Замесва се меко тесто.

Оставя се за около час на топло.

Подготвя е плънката. Чушката се измива и почиства. Нарязва се на ивички.

Лукът се почиства и измива. Нарязва се на ситно.

В тиган се слага олио да загрее. Чушката и лукът се пържат. Котлонът се изключва.

Пушеното и рулцата от раци се режат на ситно. Киселата краставичка се нарязва на ситно. Сиренето се натрошава. Топеното сирене се нарязва на ситно. Всички продукти се добавят в тигана. Слага се малко сол и се разбърква.

Тестото се разделя на 6 равни части. Всяка от тях се прави на топче и се разточва в кръг. По средата се слага 1/6 от плънката. Завива се топче.

Пълнените хлебчета се нареждат в намазнена караванка.

Повтаря се с останалите 5 солени фаготини. Намазват се с олио. Фурната се загрява. Пекат се до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар