Доматено Гаспачо

ИивинкаИивинка
Готвач
1932k5381k3
Доматено Гаспачо
Снимка: Иивинка
1 / 3
12/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете 4 по узрели домата, обелете го от корите.

Сложете белените домати в блендер, обелете краставицата и нарежете на малки кубчета, добавете към домата.

Лука нарежете на ситно, скилидките чесън също и прибавете в блендер.

Добавете зелената чушка, която също нарежете на ситно, прибавете целината, посолете и вече може да разбиете продуктите с блендер.

Когато разбиете студената супа Гаспачо, приберете в хладилника за 1-2 часа.

Може да хапнете охладеното доматеното гаспачо с крутонки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: