Начин на приготвяне
Бързи, лесни и вкусни ягодови пастички за предстоящите жеги.
Приготвяме пухкав крем. Сипваме течна сметана в купа. Добавяме кондензирано мляко и с миксер разбиваме, докато се получи гъсто кремче.
Ако сметаната не е подсладена, то вие добавете пудра захар на вкус и разбъркайте до еднородна смес.
В малка тавичка започваме да редим един ред от 6 бишкоти, като всяка се топи само за секунди в прясно мляко и се нарежда на дъното на тавата.
Отгоре покриваме с част от крема. Следва нов ред бишкоти - където бишкотата е бяла трябва да се падне кафявата половина от бишкотата. Така стават по ефектни и красиви бишкотените пастички.
Завършваме с крем. Оставяме нашите ягодови пастички да стегнат и омекнат на хладно.
Изваждаме и нарязваме на 4 пастички. Декорираме с резени ягоди и поръсваме с настърган черен шоколад.
Ядеш и искаш още - вкусотия за нула време! Ако имате повече бишкоти, направете цял пакет, но аз нямах повече. Кремчето и да остане, се хапва без проблем.