Начин на приготвяне
Разбийте яйцата със захарта на пухкав крем. Добавете тиквата и олиото.
Намалете оборотите и без да спирате да бъркате, слагайте по малки количества от брашното, бакпулвера и подправките.
Готовата смес прехвърлете в тава, застлана с хартия за печене.
Печете в загрята фурна на 180 °C до готовност. Извадете и охладете.
За крема сложете всички продукти в купа и разбийте с миксер до еднородна смес.
Разрежете тиквения сладкиш на две за 2 блата. Намажете едната част, първо, с мармалада, а отгоре с половината крем.
Затворете с другата част и отново намажете с крем домашните пастички.
Декорирайте с орехи и оставете в хладилника за няколко часа.
Поднесете разкошни пастички с тиква на отделни парчета. С чаша кафе са направо божествени.