Пържени агнешки бъбреци

18/05/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо97
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бъбреците нарязваме на половина, почистваме от ципите, измиваме и заливаме с вода, като във водата поставяме обеления лук, нарязан на четири, и корена целина, нарязан на кубчета.

Оставяме така да престоят за около 30 минути.

Изваждаме агнешките бъбреци от водата, подсушаваме ги, нарязваме на хапки и оставяме на страна.

Поставяме тигана на котлона заедно с олиото.

След като се загрее прибавяме агнешките бъбреци и започваме да пържим.

След около 15 минути наливаме коняка, посоляваме и оставяме бъбреците на тиган да се задушава до пълното изпаряване на течността.

Прибавяме чубрицата и премахваме пържените агнешки бъбреци от котлона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар