Лесни свински каренца

23/05/2020
"Лесни свински каренца, с които и начинаещ кулинар може да се справи "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 505
  • Преглеждания за месеца331
  • Преглеждания за седмицата331
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това е най-хубавото свинско месо, от което излизат вкусни свински карета.

Свинското бонфиле се нарязва на средно дебели каренца.

Всяко се поръсва с малко сол, риган и черен пипер.

Брашното се сипва в плоска чиния и всяко каренце се овалва в брашното.

Загрява се олио в тиган, пържим свинските пържолки от двете страни до златисто. Внимавайте - ако се препържат, ще са много сухи.

Изваждат се в чиния и сервираме с резен лимон, люта чушка и чаша бира - страхотна комбинация.

Гарнитура за нашите лесни свински каренца по избор - с картофки или салатка!

Бон Апети!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар