Картофи с пилешки гърди, галета и моцарела на фурна

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Иноватор
470
5k
1k
1k
3
24/05/2020
"Ароматът от запечените картофки с пилешко се носи из цялата кухня и приканва цялото семейство на трапезата "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
27 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 120
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата62
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена27

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете картофите на кубчета.

Нарежете пилешките гърди на малки парчета. Наситнете розмарина, скилидките чесън и магданоза.

Смесете ги с галетата и сложете в найлонов плик.

Прибавете картофите и месото в плика и разтръскайте, за да полепне галетата с подправките.

Изсипете картофите и месото е намаслена тавичка, полейте ги със струйка зехтин и изпечете до приятен загар.

Малко преди да извадите тавата от фурната, сложете парчета моцарела.

Достатъчно е моцарелата само да се разтопи и ястието е готово.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лилс1895
Лилс1895
30.05.2020 13:30
Здравейте,ястието на колко градуса да бъде фурната ?
0
0