Начин на приготвяне
В дълбока купа слагаме каймата с двете яйца и лука и разбъркваме добре.
След това добавяме 2 супени лъжици горчица, черен пипер, сол, магданоз и ригана.
В тавичка нареждаме бекона, като оставяме да излиза отстрани малко, за да можем да завием рулото (както съм показала на снимките).
Разделяме каймата на две равни части и слагаме едната половина върху бекона.
Нареждаме предварително нарязаните домати и кисели краставички само в страните. По средата слагаме нарязан кашкавал.
След това добавяме останалата част от каймата и с дървена лъжица оформяме добре, за да има от всички страни равномерно.
Най-накрая завиваме соленото руло с бекона.
Той трябва да покрие навсякъде.
Печем в предварително загрята фурна за 40 минути на 180 градуса.