Начин на приготвяне
Агнешките ребра нарязани на парчета се намазват с горчицата.
Това ще даде сочност на месото. И веднага пържете на силен огън от различни страни само 5 минути. И след това преминете към минимум.
След като горният слой се е свил, пържете месото в умерено количество мазнина на слаб огън, като покриете тигана.
Ако не покриете тигана, ще е сухо.
Колкото по-малко олио наливате, толкова месото е по-сочно и напротив, колкото повече олио, толкова по-сухо ще е месото.
За да не загори, периодично обръщайте. Слагат се лукът, нарязан на ситно.
Добавя се нарязан на кубчета морков и скилидките чесън. След 7-8 минути се ръси с подправки и сол и запърженото се залива с бирата и соевия сос.
Когато се поизпари, се сипва малко вода за да уврат вкусните ребърца.
След това се пускат нарязаните картофи, разбърква се и се оставя на тих огън още 5 минути.