Начин на приготвяне
Нишестето се разтваря в 100 мл студена вода и се добавя при непрекъснато бъркане към 600 мл врящо прясно мляко, предварително подсладено с пудра захар...Вари се до сгъстяване.
Разбийте сметаната с малко захар, така че да не е прекалено гъста.
При оформяне на бисквитената торта, потапяйте всяка бисквитка в сметана и подреждайте една до друга.
Оформете първия слой бисквитки, 2-ри слой малини, намажете добре със слой крем от сварено нишесте, след това отново бисквитките, отново малинките.
Докато приключат бисквитките и малините. Отгоре поръсете настърган шоколад или какао по ваша фантазия.
Поставете плодовата торта с бисквитки и малини в хладилника, за да се изстуди и стегне.