Вегетарианска супа Разсол

Адриян ПавловАдриян ПавловНовак
14/09/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 176
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и запържете до златисто ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете и наситнените моркови и корени от магданоз. Оставете на тих огън за около 6-7 минути, залейте с 3 л вряла вода и оставете супата да кипне на тих огън.

Към врящата супа добавете картофите, нарязани на кубчета и киселите краставички, нарязани на лентички. Добре почистените спанак и киселец нарежете на лентички и сварете в отделен съд. Когато омекнат, отцедете и добавете към останалите зеленчуци.

Оставете продуктите да поврят още 7-8 минути, след което добавете и сметаната. Оставете да кипне, свалете от огъня и поднесете поръсени със ситно нарязани копър и магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар