Домашен гъши пастет

Домашен гъши пастет

07/07/2020
"Нареждаме филийките и ги мажем една по една с домашния гъши пастет"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо650
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязваме си на много ситно главата лук.

Разтапяме си маслото в тиган и към него добавяме лука, като готвим за 30 минути при непрекъснато бъркане.

Нарязваме си гъшия дроб и него прибавяме, като оставяме да се готви още минута и половина и след това овкусяваме със сол и черен пипер.

Готовата смес прехвърляме в пасатора, добавяме и коняка и смиламе до гладкост.

Изсипваме в съд готовия домашен пастет и оставяме да изстине, след което прибираме в хладилника.

Поднасяме домашен гъши пастет върху филийка, която може да е препечена според вашия вкус.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар