Пилешко на грил тиган

Пилешко на грил тиган
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Крехко пилешко, приготвено на грил тиган"

Необходими Продукти

  • пилешки пържоли - 2 бр. с кожа
  • сол - 1 ч.л.
  • чубрица
  • черен пипер
  • зехтин - за грил тигана и месото
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките пържоли с кожа се поръсват със сол, черен пипер и чубрица от двете страни.

Поръсваме с лъжица зехтин и оставяме на хладно за 30 минути, да се овкусят.

Загравя се грил тиган, намазнен с зехтин, печем пилешките пържолки от двете страни до готовност.

Изваждаме в чиния, сервираме с резени лимонов сок.

Това пилешко на грил тиган са супер мезе и за бира, и за вино - леко и вкусно!

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: