Начин на приготвяне
Разбийте студената течна сметана на твърд сняг.
Прибавете меда и филаделфията, като бъркате внимателно с лъжица, докато продуктите се хомогенизират добре.
Разредете брендито с вода. Нарежете прасковите на малки парченца. Смесете ги с разбития крем.
Застелете продълговата форма за кейк с парче найлон. Потопете всяка бишкота в разреденото бренди и наредете покрай стените.
Изсипете половината крем, подравнете и наредете ред сиропирани с бренди бишкоти.
Отгоре изсипете останалия крем и покрийте с бишкоти.
Покрийте семифредото с парче найлон, приберете във фризер, докато стегне добре.
Замръзналото семифредо обърнете в подходяща чиния, отстранете найлона и украсете с резени праскови.
Изчакайте десерта да се отпусне преди да нарежете.
При поднасяне полейте всяко парче с топинг по желание.
В рецептата семифредо с праскови и бишкоти е с карамел.
Да ви е сладко!