Свински уши на тиган

Свински уши на тиган

НикиНики
Иноватор
278
2k
959
328
2
26/08/2020
"Сякаш леко позабравихме това страхотно мезе от свински уши на тиган, време е да си го припомним"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 299
  • Преглеждания за месеца1416
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

  • свински уши - 500г
  • масло
  • соев сос
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските уши са едно много вкусно мезе, макар и предпочитано от малко хора.

Приготвянето им става много бързо.

За тази рецепта е нужно в тенджера с вода да сварите ушите до омекване.

След като ушите са готови, оставяме ги леко да се охладят и ги режем на парченца.

В оребрен тиган загряваме маслото, добавяме парченцата уши овкусяваме със соев сос и черен пипер.

Пържим при непрекъснато бъркане.

Щом ушите са готови, отнемаме от котлона и сервираме свински уши на тиган с резен лимон и студена бира или вино.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар