Ципура на фурна с лук и лимон

01/09/2020
"Любопитни ли сте за вкуса на ципурата на фурна с лук и лимон - просто си я пригответе "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо335
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • ципура - 1 бр. филе
  • лук - 5 бр. колелца
  • лимон - 2 колелца
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист
  • зехтин - 1 с.л.
  • бяло вино - 1 с.л.
  • дафинов лист - 1бр.
* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Измийте рибата и я поставете в голямо парче алуминиево фолио.

Сложете колелцата лук и лимони. Поръсете със солта, дафиновия лист, черния пипер, зехтина и бялото вино.

Завийте рибата в плик, така че да не влиза въздух вътре.

Поставете в тавичка за печене. Печете в загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути или до готовност на рибата на фурна.

Извадете и отворете внимателно. Оставете ципурата на фурна с лук и лимон леко да се охлади и сервирайте.

Комплект за барбекю с 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект за барбекю с 4 прибора в калъф
24.99 лв.
Виж ››

Почувствайте се като истински професионалисти около скарата с комплекта за барбекю от 4 части, грижливо събрани в красив калъф. Спечелите заслужени комплименти, приготвяйки вкусна храна за всички с новия си сет за барбекю.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар