Пица Бисмарк

08/09/2020
"Бъдете истински виртуози кухнята, събирайте всички около масата с уникалната Пица Бисмарк"
Приготвяне50 мин.
Готвене15 мин.
Общо65 мин.
Порции9
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо749
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сложете водата и разтворете маята в нея. Добавете солта, захарта, зехтина и брашното.

Замесете тесто.

Завийте с памучна кърпа и оставете за половин час да се отпусне.

Готовото тесто разточете на правоъгълник. Прехвърлете в тавата на фурната, предварително застлана с хартия за печене.

Намажете с доматеното пюре. Поръсете с бекона. Лука обелете, измийте и нарежете на колелца.

Поставете и тях хаотично по домашната пица. Поръсете с кашкава и ригана. Сложете маслините и счупете яйцата отгоре.

Полейте с двете супени лъжици зехтин. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Извадете, оставете леко да се охлади и нарежете на парчета.

Идеята на пица Бисмарк е яйцата да са рохки, за да топвате парче пица в тях като в сос. С тази цел може да чукнете яйцата на края на приготвянето на уникалната пица Бисмарк.

Сгъваема бамбукова маса за закуска в леглото
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема бамбукова маса за закуска в леглото
24.00 лв.
Виж ››

Мнозина си мечтаят за закуска в леглото, а ние можем лесно да сбъднем мечтата ви с тази стилна бамбукова маса за закуска

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар