Начин на приготвяне
В купа сложете водата и разтворете маята в нея. Добавете солта, захарта, зехтина и брашното.
Замесете тесто.
Завийте с памучна кърпа и оставете за половин час да се отпусне.
Готовото тесто разточете на правоъгълник. Прехвърлете в тавата на фурната, предварително застлана с хартия за печене.
Намажете с доматеното пюре. Поръсете с бекона. Лука обелете, измийте и нарежете на колелца.
Поставете и тях хаотично по домашната пица. Поръсете с кашкава и ригана. Сложете маслините и счупете яйцата отгоре.
Полейте с двете супени лъжици зехтин. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.
Извадете, оставете леко да се охлади и нарежете на парчета.
Идеята на пица Бисмарк е яйцата да са рохки, за да топвате парче пица в тях като в сос. С тази цел може да чукнете яйцата на края на приготвянето на уникалната пица Бисмарк.