Начин на приготвяне
Започваме с подготовката на тестото. В купичка сипваме маята с малко топла вода и оставяме да шупне.
В дълбока купа сипваме пресятото брашно, солта и захарта. Добавяме шупналата мая. Започваме да наливаме водата на тънка струя и бъркаме.
Месим до получаване на меко тесто. Намазваме със зехтина и оставяме на топло място, покрито с кърпа. След като тестото е втасало, разточваме го на тънък лист и поставяме в намаслена тава за пица.
Намазваме с доматен сос, подреждаме филийките шунка, нарязаното на ситно пушено пиле и царевицата.
Поръсваме обилно с настърган кашкавал и печем домашната пица в загрята фурна до запичане на кашкавала.
Поднасяме нашата пица Парадизо топла и със студена бира.