Болярски пилешки кебап

Pavel DobrewPavel Dobrew
Новак
1
12
16/10/2020
"Желаем страхотен апетит с болярския пилешки кебап, приготвен с много желание и хапван с още толкова"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо573
  • Преглеждания за месеца572
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кебап

Начин на приготвяне

Нарязвате изчистеното филе на пилешки хапки (кубчета), след което овкусявате последователно със сол, черен пипер, къри и ги овалвате в брашно.

Изчаквате 3, 4 минути, след което загрявате мазнината. В загрятата мазнина добавяте старателно пилешкото.

Запържвате до златист цвят от всички страни и добавяте соевия сос. След като се изпари соевият сос, добавяте виното и изчаквате алкохолът да се изпари и виното да изври.

Рецептата за Болярски пилешки кебап е изпълнена, приятен апетит!

Към пилешкия кебап може да сервирате и маруля за свежест.

Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
11.99 лв.
Виж ››

Дребните удобства са тези, които превръщат ежедневното готвене в истинско удоволствие, затова не пропускайте да се сдобиете с този практичен комплект кухненска ножица с дъска

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар