Начин на приготвяне
За палачинките, първо, разбийте яйцата и захарта с миксер. Към разбитите яйца и захар добавете водата, а след това малко по малко и брашното, което сте пресяли преди това. Накрая добавяте млякото и солта и отново разбърквате добре.
За пърженето на палачинки загрейте тигана и го намажете с бучка от маслото, с големина на грахово зърно.
Можете да ползвате и олио вместо масло. След като палачинката се зачерви, я обърнете от другата страна. В зависимост от големината на тигана ще се получат десетина палачинки.
След като са готови палачинките, приготвяме крема. В съд разбъркваме изварата, млякото, ваниловата захар и пудрата захар. Нарязваме на кръгчета бананите.
Нарязваме на тънки парченца вафлите. В голяма чиния за сервиране поставяме първата палачинка. Намазваме я с крем и подреждаме парченца банани.
След следващата палачинка мажем с крем и слагаме от натрошените вафли и така, докато свършат палачинките.
След това слагаме крем отгоре и отстрани на вкусната палачинкова торта.
В средата поръсваме с парченца от натрошените вафли, а в краищата на палачинкова торта Коледна принцеса подреждаме парченца банани.