Начин на приготвяне
Лукът се почиства и нарязва на ситно. Картофите се обелват и измиват. Нарязват се на средно големи кубчета. Чушките се измиват и почистват. Нарязват се на лентички.
В голям тиган се слага олио. Добавят се всички зеленчуци да се запържат леко. Изсипват се в тава. Добавят се кестените. Овкусява се със сол и черен пипер. Поръсва се с чубрица.
Всяко от пилешките бутчета се разрязва на 2. В тигана се добавя малко олио и всяко от бутчетата се запечатва малко от всяка страна. Слагат се в тавата със зеленчуците.
Поръсват се с малко сол. Заливат се с виното и се добавя вода. Пекат се по-дълго време с повече течност, така стават по-крехки.
Когато течността изври, пилешките бутчета със зеленчуци и кестени са готови да им се насладите.