Вкусно свинско с праз

Вкусно свинско с праз3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Вкусно свинско с праз, за чиято рецепта всеки ни пита, та най-накрая я даваме, така че записвайте"

Необходими Продукти

  • свински бут - 1 кг
  • праз - 1 глава
  • олио - 3 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме олиото да се загрява в незалепващ тиган на средна температура.

През това време измиваме месото, нарязваме на средни късове и добавяме към затоплената мазнина.

Посоляваме на вкус.

Бъркаме, докато се изпари течността и месото започне да се запържва.

Добавяме предварително измития и нарязан праз лук към задушеното свинско.

Пържим до златисто и сервираме топлото и вкусно свинско с праз с подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: