Пилешка кавърма с гъби

ДаниелаДаниела
Новак
4
34
37
7
06/11/2020
"В сезона на кавърмата ви предлагаме супер рецепта за пилешка с гъби и още любими, вкусни съставки"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 764
  • Преглеждания за месеца862
  • Преглеждания за седмицата68
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на кубчета, слага се на котлона, малко да се свари, след което се запържва за малко.

След това се изважда от съда и там се запържват нарязаният праз и чушките.

След като са почти готови, пак се връща пилешкото филе за около 5 минути.

Добавя се доматеното пюре, гъбите и киселите краставички, чесънът. След около 5 минути се добавят и подправките към кавърмата.

При сервиране пилешката кавърма с гъби се поръсва с магданоз.

Приятен апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар